Press "Enter" to skip to content

Gjetja e pronave të Liqenit Tahoe për shitje me një çmim të shkëlqyeshëm

Është e vështirë të mohohet se Liqeni Tahoe është një komunitet i mrekullueshëm për pushime, por është gjithashtu një komunitet i mrekullueshëm për të jetuar ose për të dalë në pension. Ka kaq shumë mundësi të shkëlqyera të pasurive të paluajtshme – prona komerciale, shtëpi të vetme familjare dhe banesa ose banesa në qytet. Këto prona ndodhen pranë të gjitha mundësive që e bëjnë atë të veçantë – vendpushimet e skive, fusha golfi, plazhe me rërë, dhe më shumë.

Nëse gjithmonë keni dashur të blini një shtëpi, por nuk keni mundur të përballoni çmimet, mund të zbuloni se nuk ka kohë si e tashmja. Është rritur ndjeshëm në vlerë, por ka disa mundësi të pabesueshme: pronat në pronësi të bankës. shitet toke prane meje postim falas Elbasan

Pronat në pronësi të bankës (nganjëherë të quajtura REO – Pronësi të Pasurive të Paluajtshme) janë prona që i janë kthyer shoqërisë së hipotekave pas një ankandi të pasuksesshëm të sekuestros. Shumë shtëpi nuk shesin gjatë ankandeve të konfiskimit sepse shuma e borxhit është më e madhe se kapitali i shtëpisë. Kur shtëpia i kthehet kompanisë së hipotekës, hipoteka nuk është më në fuqi dhe kompania e hipotekës po përpiqet të marrë sa më shumë para nga marrëveshja.

Kjo paraqet disa mundësi të shkëlqyera për blerësit – ju mund të gjeni prona për shitje me çmime të pabesueshme. Nëse jeni duke kërkuar për një shtëpi për t’u zhvendosur në kohë të plotë, një shtëpi për t’u përdorur si një pronë për pension, ose një mundësi investimi për një pronë me qira, ka disa prona të shkëlqyera në pronësi të bankës.

Për shkak të rënies ekonomike, ka shumë prona që janë konfiskuar dhe tani janë prona në pronësi të bankës. Këto prona janë të disponueshme në të gjithë komunitetin e Liqenit Tahoe, në disa nga zonat më të dëshirueshme të pasurive të paluajtshme. Ju do të gjeni prona të Liqenit Tahoe për shitje në:

Incline Village Real Estate- Incline Village ofron prona në një vend të mahnitshëm, me pamje spektakolare malore. Në verë, shijoni fusha golfi aty pranë. Gjatë dimrit, shijoni skijimin në Diamond Peak Ski Resort. Ka prona që kanë përdorim të kompleksit të tenisit, qendrës rekreative me pishina të brendshme, dhe shumë komoditete të tjera.

Crystal Bay Real Estate – Crystal Bay është një komunitet i madh i vendosur në Bregun Verior të Liqenit Tahoe (e vendosur në kufirin e Nevada / Kaliforni). Pronat e pasurive të paluajtshme Crystal Bay kanë pamjen dhe ndjesinë e Old Tahoe, me shumë lehtësira aty pranë, duke përfshirë shitjen me pakicë, strehimin dhe shërbimet profesionale. Ky komunitet është një opsion i shkëlqyeshëm për ata që janë të interesuar për një shtëpi të përhershme ose për të moshuar – të gjitha shërbimet që dëshironi në një komunitet me një popullsi të qëndrueshme.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *